Távozik az Újpest FC női ügyvezetője

A címerváltás kapcsán rengeteg támadást kapott, most más veszi át a helyét.


Az NSO úgy tudja, dr. Gyarmati Eszter nem marad az Újpest ügyvezetője. Szó van arról, hogy külföldről érkezik az új sportvezető Gyarmati helyére, illetve a technikai vezetőként dolgozó Böőr Zoltán is új szerepbe kerülhet. Azt egyelőre nem tudni, hogy Gyarmati végleg elhagyja-e a klubot, vagy csak pozíciót vált.

 

Dr. Gyarmati Eszter azt követően lett a klub felső vezetőségének a tagja, hogy a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet 2011. október 19-én, vagyis szinte napra pontosan hat évvel ezelőtt megvásárolta az Újpest FC-t. 2012 februárjától klubigazgatóként, később ügyvezetőként dolgozott.

 

Ugyanakkor már Duchatelet érkezése előtt is a klub alkalmazottja volt, a 2000-es évek közepétől előbb fordításokban segédkezett, majd a szervezési osztályon dolgozott, volt szervezési igazgató is.  

 

Az elmúlt fél évben egyre inkább a támadások kereszttüzébe került, a nyári címerváltáskor vált a szurkolói csoportok állandó céltáblájává, gyakran követelték obszcén rigmusok kíséretében a távozását. Többek között az Újpest korábbi válogatott játékosa, Urbán Flórián is élesen kritizálta az ügyvezetőt.

 

Úgy tudjuk, az elmúlt hetekben szabadságon volt, így nem is volt jelen a csapat mindegyik meccsén, most pedig kérdéses, hogy az Újpest alkalmazottjaként ott lesz-e még. A klub a váltás tényét egyelőre nem erősítette meg.

 

„Ezzel a kérdéssel nem szeretnénk foglalkozni” – reagált megkeresésünkre az Újpest FC kommunikációs osztályától Méhes Tamás.

 

Dr. Gyarmati Esztert is kereste az NSO, de nem reagált a hívásra, információk szerint hosszabb időre külföldre utazott…

 

Sorsoltak: itt az európai vb-pótselejtezők párosítása " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

Megtörtént a 2018-as futball világbajnokság európai pótselejtezőinek sorsolása. A kalapok előzetesen így néztek ki. Kiemeltek : Svájc (11.), Olaszország (15.), Horvátország (18.), Dánia (19.) Nem kiemeltek: Észak-Írország (23.), Svédország (25.), Írország (26.), Görögország (47.) Értelemszerűen mindegyik kiemelt egy nem kiemelt csapatot kapott ellenfélnek, viszont arról sorsolás döntött, hogy melyik válogatott kezdi otthon a párharcot.

Videók