Sivic: továbbra is kemény munkát végzünk

Az MVM Paks vezetőedzője a csapat hivatalos honlapjának értékelte a Trnava elleni felkészülési mérkőzést, majd kitért az alapozásra is.


Továbbra is kemény munkát végzünk, amibe szervesen illeszkedett a Trnava elleni mérkőzés. Úgy hatvan percig remekül játszottunk, szép támadásokat vezettünk, sok ziccert dolgoztunk ki. Míg nekik azonnal befújtak egy büntetőt, mi egy jogos tizenegyest nem kaptunk meg, amikor Eppelt buktatták. A második félidőben többet cseréltem, és utána már nem úgyment, mint előtte.

Az eredménnyel most nem foglalkozom, ilyenkor ez nem sokat számít. A cél az volt, hogy jó ellenfél ellen játszunk, egy jó meccset. Eddig, az alapozást illetőleg, minden terv szerint halad. Jó erőnléti állapotban vannak a játékosok, akik igazi partnerek a felkészülésben. Eddig a terhelésen volt a hangsúly, most kezdődik a frissítés, a finomhangolás.
Két játékosnak kisebb pihenőt engedélyeztem, ezért nem lépett pályára Fiola Attila és Heffler Norbert. Csütörtökön egy frissítő edzés lesz, utána pedig készülünk a szombati, Krylia elleni találkozónkra.

Videók