Simán verte a Rákóczit a román ezüstérmes - videó!

Vereséget szenvedett újabb előkészületi mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi, amely 2-0-s vereséget szenvedett a román élvonal ezüstérmese, az FC Pandurii ellen.


"Ellenfelünk az Európa Liga liga második körében kapcsolódik be a nemzetközi kupaküzdelmekbe, és kiderült, hogy egy erős csapat. Azt hiszem, jól helytálltunk, de természetesen akad még javítanivaló bőven a bajnokság kezdetéig. Újabb játékosokat próbáltunk ki a találkozón, mindenki csak egy-egy félidőt játszott. A védekező játékkal nem volt gond, mindkét gólt egyéni hiba előzte meg. A támadások frissességében voltunk lemaradva ellenfelünktől, de tudni kell, hogy a meccs előtt Szlovéniától a Fertő-tóig 300 kilométert utaztunk, ami elég fárasztó volt. Lesznek olyan labdarúgónk, akiktől még a hétvégén elköszönünk, és vannak olyanok is, magyar és külföldi egyaránt, akikkel várhatóan szerződést kötünk." - értékelte a mérkőzést Prukner László a rakoczifc.hu-nak. 

LABDARÚGÁS 
 Felkészülési mérkőzés
Pandurii (román) – Kaposvári Rákóczi 2–0 (1–0)
Mattersburg (Ausztria)
Pandurii: Buchta (Lazar, 45.) - Unguruşan, Erico, Paraskevas, Momcilovic - Voiculeţ, Anton, Nistor - Ciucur, Matulevicius, Predescu (Raduca, 70.).
Rákóczi FC: I. félidő: Ranilovic – Okuka, Gavric, Petrache, Jánvári – Balázs B., Addo, Babic – Oláh, Vrucina, Markus.
II. félidő: Rusák – Zámbó, Kovács O., Sulea, Pavlovic – Thiam, Coroian, Böjte, Albert – Haruna, Waltner.
Gólszerzők: Ciucur (13.), Matulevicius (70.)

Videók