Rebrov picit figyelmeztette a játékosát

Három témakör mentén értékelte a tegnapi bajnokit.


Marcel Heister kiállítása miatt mintegy 70 percet játszott emberhátrányban a Ferencváros a DVSC elleni tegnapi, 2-2 alkalmával. Szerhij Rebrovnak, az FTC mestere három témakör mentém elemezte a látottakat az újságírók kérdéseire válaszolva.
 
Gyorsértékelés
„Rendkívül nehéz 70 percet emberhátrányban játszani, de az egész csapat nagyon karakteres játékot mutatott, ahogyan ezt a hátrányt kezeltük, harcosak voltunk. Természetesen benne vannak a mérkőzésben ezek a buta tényezők, mint a kiállítás, de ettől függetlenül olyan játékot nyújtottunk, amilyet szerettünk volna, hiszen a szurkolókért is játszottunk ezen a mérkőzésen” 
 
Emberhátrány
„Elmagyaráztam a csapatnak, hogyan kell hátrányban küzdeni, hogyan szerezhetünk újabb gólokat. A szélen, illetve a keresztmozgásokban olyan helyzeteket teremtettünk és olyan karaktert mutattunk, amelyet elvárok a fiúktól. Nehéz játszani ilyen helyzetben, hiszen az ellenfélnél eggyel több játékos van, ettől függetlenül a gólhelyzeteinket úgy használtuk ki, ahogy kell és a támadásainkat úgy vittük végig, ahogy terveztük” – tette hozzá ukrán mesterünk.
 
Kiállítás
„Erről nem tudok még pontosan nyilatkozni, mert csak a második esetet láttam, az első még vissza kell néznem videón. Természetesen, ha valamilyen butaság miatt kapott Marcel sárga lapot, akkor azt megbeszéljük és mindenképpen kijavítjuk, hogy a jövőben ne történjen ilyen” – zárta gondolatait Sergei Rebrov.
 

Videók