Rajczi sérülése a múlté, kezdene a Debrecen ellen

Rajczi Péter, a KTE-Phoenix Mecano támadója kellemes emlékeket őriz a Debrecen elleni párharcokról, a sikeres rajthoz pedig fontosnak tartja a kecskeméti szurkolók segítségét is.


 

- A Békéscsaba ellen korán le kellett cserélni, milyen állapotban vagy most?
"Hétvégén pihentettem a lábam és a hét elején még könnyített munkát végeztem, ám már a csapattal edzem, kisebb izomsérülésről volt csak szó. Már füvön edzettünk, de az időjárás miatt vissza kellett állnunk a műfűre, vélhetően ez okozhatta vélhetően ezt" - mondta az Újpestről érkezett támadó a klub honlapjának.

A Debrecen ellen nyitjuk a tavaszt, akik ellen újpestiként még a bajnoki címért is harcoltál. Milyen emlékeid vannak erről a párharcról?
"Általában jók, főleg otthon voltunk eredményesek ellenük. Az persze már más kérdés, hogy a bajnoki cím végül nekik jött össze. Egy olyan csapat, mely szeret focizni és ellenük is lehet, mindenképpen egy jó és élvezetes mérkőzést várok."

- Mit üzennél a KTE drukkereinek a tavaszi nyitány előtt?
"Jöjjenek ki minél többen, mert jó meccset akarunk játszani és győzelmet ünnepelni! Ehhez mindenképpen szükség van szurkolóinkra, buzdításuk sokat segíthet ebben a csapatnak."

Videók