Puskás-Fradi: Böde óvodás bíró rendőri védelméről beszélt

Kőkeményen fogalmazott a nemzet Danija a lefújás után.


Már több hírben is foglalkoztunk azzal, milyen balhék kísérték a tegnapi, 1-1-es döntetlennel zárult Puskás Akadémia Ferencváros mérkőzést. A mérkőzés után Böde Dániel, a vendégek támadója is elmondta a véleményét, nem is akárhogyan…
 

Puskás vs. Fradi: balhé és meglepetés Felcsúton! " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Érdekes mérkőzést hozott a szombat esti NB I-es program.

Böde Dániel: „Megyei meccsen rendőri kísérettel megy haza a bíró, itt szerencsére nem, mert megvan védve. Óvodás szinten sincs olyan, hogy ezért befújnak egy tizenegyest, ez a véleményem róla. A Puskásnak nem volt lehetősége a meccsen, 1-0-nál ziccerünk volt, ha berúgjuk, eldőlt a meccs. Ellenfelünk ajándéktizenegyest kapott, éltek vele, ezért egyenlítettek.”
 

Botrány: elküldött Fradi-edző, képek a vitatott tizenegyesről " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Nem bírt egymással tegnap a Puskás Akadémia és a Ferencváros, 1-1-es döntetlent lett a találkozó vége. A mérkőzés 84. percében a lelátóra küldték Thomas Dollt, az FTC vezetőedzőjét, aki hevesen reklamált a hazaiaknak megadott tizenegyes után. Doll ezért nem vehetett részt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, pályaedzője, Máté Csaba elmondta, azért kellett a főnöknek a lelátóra mennie szerinte, mert a földhöz vágott egy kulacsot.

Videók