OTP Bank Liga: kiütéses győzelmet aratott a Videoton az MTK felett

A listavezető Videoton hazai pályán 5-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.


Villámrajtot vett a Videoton: első támadásából gólt szerzett, majd a másodikból kapufát lőtt, mindezt öt perc alatt.

Később sem lassítottak a hazaiak, a tizenkettedik percben ismét betaláltak, majd az első félóra vége felé már három góllal vezettek.

A második játékrész is hazai góllal kezdődött: Juhász Roland szöglet utáni fejesét a góllövőlistát vezető Nikolics Nemanja továbbította a kapuba.

A folytatás némileg kiegyenlítettebb játékot hozott, egy-egy MTK-lehetőség és egy kapufa is befért a Videoton-helyzetek közé.

A találkozó végén még Feczesin is megvillant, így a székesfehérváriak kiütéses, ötgólos győzelmet arattak.

A Videoton ilyen arányban is teljesen megérdemelten győzte le az MTK-t és öt forduló után a maximálisan megszerezhető 15 pontot begyűjtve vezeti a bajnoki tabellát.

A Kecskemét hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az újonc Dunaújváros együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján.

Az első negyvenöt percben kevés említésre érdemes esemény történt a bajnokság utolsó két helyen lévő csapat találkozóján.

A félidő hajrájában egy Milintéről kipattant labdát Novák a hálóba perdített, Pintér azonban szabadrúgást ítélt a Dunaújváros javára.

A szünetben átszervezte csapatát Bekő Balázs és a hazaiak három csatárral támadtak.

A Kecskemét ezután többet támadott, de csatárai Bebetoval az élen minden helyzetet kihagytak.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 5. forduló:
Videoton FC - MTK Budapest FC 5-0 (3-0)
gólszerző: Kovács 2., 27., Gyurcsó 12., Nikolics 54., Feczesin 91.
Kecskeméti TE - Dunaújváros PASE 0-0
gólszerző: -

Videók