Öt focistát igazolt az Újpest FC

Alaposan belehúztak a lila-fehérek.


A 2015-ben U20-as Afrika-bajnok Obinna Nwobodo leigazolását jelentette be az Újpest – írta az m4sport.hu. Az 1996-ban született nigériai támadó középpályás tavaly bajnoki címet szerzett hazájában az Enugu Rangersszel. A lila-fehér klub honlapjának tájékoztatása szerint 44 mérkőzésen szerzett 9 góllal és 10 asszisztal a háta mögött érkezik Budapestre. 2015-ben Nigéria U20-as válogatottjának Afrikai Nemzetek Kupája-győzelméből is aktívan kivette a részét, a Ghána elleni elődöntőben be is talált. A döntőben összeszedett sérülése miatt nem lehetett ott a korosztályos világbajnokságon.

Az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatában Nwobodo kiemelte, szeretne élni az élettől kapott lehetőséggel, és trófeákhoz segítené szép múltú csapatát. Az UEFA büntetése miatt a legutóbbi szezonban nem regisztrálhatott új játékost Nebojša Vignjević együttese, ami meg is látszódott, a szűk keret a 7. helyre volt elég az OTP Bank Ligában. Nem is tétlenkedik az erősítések terén az újpesti vezetés, Nwobodo már az ötödik igazolás: Gyirmótról jött Mijuško Bojović, az pedig már korábban eldőlt, hogy amint lejár a kizárás, érkezik a Diósgyőrben szereplő Novothny Soma, a Honvéddal bajnok Zsótér Donát és a Sturm Graz utánpótlásából hazatérő Németh Gergő.

Balhé a bajnoknál: felszólalt a Honvéd távozó sikeredzője " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Szerkesztő: Nagy Benjámin Nem nagyon volt az utóbbi időszakban olyan edzője a Honvédnak, amelyik a távozása után ne került volna kisebb vagy nagyobb nézeteltérésbe, szópárbajba a klubvezetéssel. A felszólalókhoz csatlakozott Marco Rossi is, aki a bajnoki cím megnyerése utáni sajtótájékoztatón jelentette be a távozását - jelezte az nb1.hu.

Videók