"Örülök, hogy a játékosok megértették, mit szeretnék látni a pályán" - Szerhij Rebrov

A Ferencváros vezetőedzője szerint az Újpest elleni valamint a mostani siker magabiztosságot kell, hogy adjon a csapatának, míg Márton Gábor szerint már csak a második helyért folyik a verseny.


A labdarúgó NB1 rangadóján a Ferencváros hazai pályán legyőzte a Fehérvárt, aminek köszönhetően Szerhij Rebrov csapata 16 pontra növelte előnyét a Fehérvárral, valamint a Puskás Akadémiával szemben.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két vezetőedző, Szerhij Rebrov, illetve Márton Gábor értékelte a találkozót. 

Szerhij Rebrov: Úgy gondolom egy erős ellenfél ellen nagyon jó játszani, a gyors gólunk sokat jelentett a mérkőzés alakulása szempontjából. Úgy gondolom, jól sikerült felkészülni a Videoton ellen. Örülök annak, hogy a játékosok megértették, mit szerettem volna a pályán látni, teljesen függetlenül a pontelőnytől. A szurkolók annak ellenére, hogy nincsenek a stadionban a csapat mellett vannak és ezt érzi is az együttes. Tudtuk, hogy a Videotontól presszingre számíthatunk, hiszen elöl nagyon gyors játékosaik vannak. Amikor két támadóval álltak fel, igyekeztünk erre is felkészülni. Tudtuk a Videotonról, hogy képesek gyorsan betalálni, erre a játékra készültünk, ma a játék több elemében is felül tudtunk kerekedni. Az Újpest elleni illetve a mostani győzelem magabiztosságot kell, hogy adjon a csapatnak. A mérkőzés után elsősorban a regeneráción lesz a hangsúly. Ki fogjuk elemezni Magyar Kupa ellenfelünk mérkőzését. 
Márton Gábor:
Nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, a játékunk az elején akadozott egy kicsit mégis volt a nagyobb helyzetünk, aztán kaptunk egy gólt.
A gól után összeszedtük magunkat próbáltunk helyzeteket kialakítani, többé kevésbé sikerült még emberhátrányban is. A második gól után is mindent megtettek a fiúk, de komoly helyzeteket hagytak ki. A mérkőzés végig a Fradi kezében volt, megérdemelten nyerték meg a találkozót. Úgy gondolom innentől kezdve a második helyet kell megszerezni, talpra kell állnunk, a játékunk a vereség ellenére sokat javult. Dolgozunk tovább, mert jön a Magyar Kupa mérkőzés. Borítókép: fradi.hu 

 

Sport365.hu - Egy lépéssel közelebb. A Ferencváros nyerte a rangadót

A labdarúgó NB1 legjobban várt mérkőzésén a listavezető Ferencváros a második helyen álló Mol Fehérvár ellen lépett pályára a Groupama Arénában. Márton Gábor csapatából több meghatározó ember hiányzott, míg Szerhij Rebrov csapatában Dvali sérülés miatt nem volt bevethető. A mérkőzés első helyzetére öt percet kellett várni, ekkor Petryak indult meg és gurította el Dibusz, és a kapu mellett a labdát.

 

 

Videók