Nemzetközi konferencián tart előadást az FTC vezérigazgatója

Orosz Pál Olaszországba látogat "A sport, egydinamikusabb európáért" című konferenciára. A találkozót a Lazio szervezi, a magyar üzletember az egyedüli képviselő hazánkból.


Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az SS Lazio megtisztelő felkérésnek eleget téve január 8-án, kedden Brüsszelbe utazik előadást tartani, ahol az Olasz Kulturális Intézet „A sport, egy dinamikusabb Európáért” címmel konferenciát tart.

Az FTC számára fontos, hogy Magyarország legeredményesebb egyesületeként minden fórumon képviselhesse a zöld-fehér színeket, ezzel is öregbítve a hazai labdarúgás hírnevét. Orosz Pál előadása éppen ezért a klub történelméről, sikereiről, törekvéseiről, társadalmi felelősségvállalásáról, valamint az utánpótlás-nevelés kiemelt fontosságáról szól majd.

A konferenciára Magyarországról csak a Ferencvárosi Torna Clubot invitálták meg, míg külföldről az SS Lazio mellett olyan patinás egyesületek tarthatnak előadást, mint az Olympiacos Pireus (görög), a Sporting Lisabon (portugál), a Panionos (görög), valamint a Racing club de France (francia).

Az említett klubok bemutató előadása mellett több sportvezetéssel kapcsolatos témát is érintenek a résztvevők, majd a nap végén megnyitják az SS Lazio egyik alapítójáról, Luigi Bigiarelliről készült fotókiállítást.

Videók