Nem született gól a Budafok-Kisvárda találkozón

A csapatok nem diktáltak túl nagy iramot a hóeséses összecsapáson


Az újonc Budafok gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

A fővárosiak sorozatban két elveszített bajnoki után szereztek ismét pontot, míg a házigazda együttes egymás utáni ötödik élvonalbeli meccsét sem veszítette el, és második a tabellán.

Az első félidőben - hóesés közepette - nem diktáltak túl nagy iramot a csapatok, a hazaiak viszont végig fölényben futballoztak.

A Budafok nem fektetett nagy hangsúlyt a támadásokra, míg a Kisvárda a játékidő túlnyomó többségében a vendégek tizenhatosának a közelében adogatott és próbálta megbontani riválisa védelmét.

A gól nélküli első 45 perc és a szünet után a folytatásban megélénkült egy kicsit a játék, a hóesés is elállt, ám negyedóra elteltével ismét iramot veszített mindkét együttes. A lefújásig tovább próbálkozott a Kisvárda, amely egyszer-egyszer eljutott helyzetig, gólt azonban nem tudott szerezni. A vendégek a hajrában már csak a védekezésre koncentráltak, és végül egy pontot elvittek a szabolcsiaktól.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Kisvárda Master Good-Budafoki MTE 0-0
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v: Zierkelbach
sárga lap: Melnyik (53.), Lucas (66.), Hej (79.), illetve Huszti A. (8.), Micsinai (12.), Kulcsár (48.), Margitics (88.)

Kisvárda:
Dombó - Melnyik, Ene, Rubus, Hej - Cukalasz, Lucas - Sassá, Bumba, Navratil (Kovácsréti, 76.) - Camaj (Viana, 65.)

Budafok:
Póser - Huszti A., Romic, M. Nikolic, Margitics - Micsinai, Oláh B. - Szabó (Ihrig-Farkas, 80.), Kulcsár (Skribek, 64.), Zsóri - Kovács

Borítókép: Facebook.com/BudafokiMTE

 

Videók