NB I: tovább szenved a Paks, Kaposváron is kikaptak Szivicsék

A Kaposvár hazai környezetben egygólos győzelmet aratott az utolsó 30 percben emberhátrányban futballozó Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.


A hazaiak így győzelemmel búcsúztak közönségüktől erre a szezonra, a Paks pedig sorozatban negyedszer szenvedett vereséget.

A középmezőnyhöz tartozó zöld-fehér csapatok rangadóján a kaposváriak ragadták magukhoz a kezdeményezést, és távoli lövésekkel próbálták zavarba hozni a paksiak kapusát. Egy kimaradt helyzet után aztán Balázs Benjámin szemfüles fejes góllal a vezetést is megszerezte a házigazdáknak.

A szünetet követően paprikás hangulatban folytatódott a játék, a vendégek időnként túlságosan kemények voltak, ennek eredményeként a 64. percben, Lázok kiállítása után emberhátrányba kerültek.

A találkozó utolsó részében a paksiak az egyenlítésért küzdöttek, de a somogyiak sem elégedtek meg az egygólos előnnyel, így az utolsó percekig hajtós, izgalmas volt a találkozó, az eredmény azonban már nem változott.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 29. forduló:

Kaposvári Rákóczi-MVM Paks 1-0 (1-0)

Kaposvár, 1500 néző, v: Fábián
gólszerző: Balázs B. (36.)
kiállítva: Lázok (64.)
sárga lap: Kovács O. (23.), Pedro (79.), Zámbó (83.), Safaric (92.), illetve Könyves (20.), Eppel (55.)

Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Kovács O., Hegedűs (Zámbó, 57.), Jánvári - Addo, Pedro, Balázs B., Safaric, Haruna (Thiam, 74.) - Waltner (Pavlovic, 80.)

Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. - Könyves (Kiss T., 58.), Lázok, Sifter, Bartha, Heffler N. (Kovács G., 81.) - Eppel (Vayer, 67.)

 

Videók