NB I: nem indulhat a következő bajnokságban az aranyesélyes?

Két tulajdonos nem tudott még megállapodni a közös folytatásról.


Direkt kerüljük a jogi megfogalmazásokat, azokat, amelyekkel a paragrafusok vannak tele, mert csak sztárügyvédek értik, de a lényeg a következő: az NB I-es csapatoknak ahhoz, hogy az élvonalban tudjanak indulni, rendelkezniük kell saját utánpótlás-szakosztállyal abban az értelemben, hogy az vagy az övéké (anyaegyesületen vagy tulajdonosi viszonyon belül), vagy megállapodást kötnek olyan gazdasági szervezetekkel, amelyek akadémiákat vagy egyéb utánpótlás klubokat működtetnek - írta az nb1.hu.
 
Ez Angyalföldön úgy néz ki, hogy a Jámbor János által tulajdonolt Vasas FC megállapodást köt a György Tamás által tulajdonolt Vasas Kubala Akadémiával, majd a felek együtt szurkolnak a piros-kék sikereknek.
 

Keményen visszaszólt az Újpest focistája Dollnak és Gerának " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Ez eddig mindig így volt évek óta, annak ellenére, hogy gyakorlatilag minden évben újra kellett tárgyalni a megállapodásokat. Most is ez az időszak van, csak éppen a felek még nem csaptak egymás tenyerébe. Különböző internetes hozzászólásokból az sejlik ki, hogy az akadémia vezetői követelésekkel hozakodtak elő az FC vezetőinek az irányába, amelyeket azonban ők már nem akarnak teljesíteni.
 
Az nb1.hu információi szerint egyébként Jámborékat többen is megkeresték már az együttműködésüket, segítségüket felajánlva, ám végleges döntést még nem hozott a Vasas FC tulajdonosa. Kapkodnia még nem igazán kell, mert április végéig kell jelezniük a csapatoknak az MLSZ felé, hogy milyen struktúrában üzemeltetik az utánpótlást.
 
Kerület-Puskás Akadémia: Hypós Feri, a lilák, a Kenő és a verekedések - NB1.hu
Az ügyben megkerestük Vancsa Miklóst, Jámbor János legfőbb segítőjét, a Vasas FC ügyvezetőjét, ő azonban sem a fórum hozzászólásokra, sem az nb1.hu értesüléseire nem kívánt reagálni.

Videók