NB I: Münchenből is igazolna az Újpest FC

A lila-fehérek komoly terveket szövögetnek.


Mint azt az átigazolási piacról szólü élő közvetítésünkben már jeleztük, eddig öt futballista igazolását jelentett be az Újpest. Most megtörtént a hatodik is, Litauszki Róbert tért vissza a lengyel Cracoviától, míg az nso.hu szerint Simon Krisztián lehet a hetedik érkező.

Elképesztő: csak egyetlen csapat veszteséges az NB I-ben " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Annak ellenére, hogy majdnem kiesett az élvonalból, 688,8 millió bevételt termelt a Debreceni VSC - számol be róla a napi.hu. A portál szerint az NB I-ben mindössze egyetlen veszteséges csapat van, miközben tavaly négy csapat tudott nyereséget felmutatni. Alaposan belehúztak a lila-fehérek. A legnagyobb nyertes a Debrecen, a legnagyobb vesztes a Diósgyőr.

„Nehéz volt megélni, hogy ilyen helyzetbe kerültem, de végig próbáltam erős maradni – nyilatkozta a 27 éves hátvéd tavaly az ujpestfc.hu-nak. – Tanultam a kint történtekből, a pozitívumokat leszűrtem, és örülök, hogy vége lett ennek a fejezetnek. Remélem, most egy új rész kezdődik az életemben. Amikor tudatosult bennem, hogy milyen helyzetbe kerültem kint, a Cracoviában, azonnal váltani szerettem volna. A futball az ilyen, tavaly hoztam egy döntést a karrierem szempontjából, de az életben vannak olyan dolgok, amik nem mindig úgy sülnek el, ahogy szeretnénk. Mindenesetre a történtektől én csak erősebbnek érzem magam. Természetesen honvágyam is volt, hisz' ide köt minden Újpestre. Játszani szeretnék, és a lila szívem miatt egyáltalán nem gondolkoztam más hazai csapatba történő hazatérésen. Egy erősebb NB I elé nézünk, mint tavaly, de nagyon pozitív érzéseim vannak az Újpesttel kapcsolatban, ez is a döntésemet segítette. Bízom benne, hogy szép és sikeres évünk lesz. Biztos vagyok benne, hogy érkeznek még minőségi játékosok. Meg kell ismételni, amit tavaly a Honvéd tett, most nekünk kell a bajnoki címért menni.”

Videók