NB I: Horváth Ferenc megint benevezett az év nyilatkozata díjra

Horváth Ferenc, a Paks vezetőedzője sokadik alkalommal eresztette szabadjára gondolatait és a DVSC-TEVA elleni 2-2-es döntetlen után a tőle megszokott frappáns nyilatkozatot tette.


A paksiak trénerét már az első félidőben elküldték a kispadról, amikor egy szerinte jogtalan büntetőt kért számon a játékvezetőn. 

Íme a két szakvezető mérkőzés utáni értékelése: 

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): "Az ellenfelünk kontrára játszott, ennek ellenére rengeteg helyzetünk volt, büntetőt is hibáztunk, sajnos ma ennyit tudtunk kihozni ebből a mérkőzésből. Úgy érzem, mindenképpen megérdemeltük volna a győzelmet, ott voltak az óriási helyzeteink, ám sajnos ezek ma nem mentek be. Egy szöglet után egyenlített ki az ellenfelünk, itt ki voltak osztva az emberek, ám védőink közül valaki lemaradt. Aztán jött a kihagyott tizenegyesünk, majd összeszedtünk mi is egyet, ezek mind fordulópontok voltak. A srácok mindent megtettek, de csak az egyenlítés sikerült."

Horváth Ferenc (MVM Paks): "Hogy miért küldött a kispadról a lelátóra a bíró? Az történt, hogy adtak egy olyan tizenegyest, ami szerintem nem volt jogos, én pedig csak megkérdeztem, hogy mi volt ez. Semmi csúnyát nem mondtam, de sajnos a ketrecből nem szabad kimenni, ez úgy látszik olyan, mint egy állatkert. Azt a játékfelfogást, amiben fociztunk, természetesen nem én találtam ki, nálam sokkal okosabb edzők, például a Juventus és a régi Barcelona játszott hasonló játékot. Természetesen nem szeretném a csapatomat összehasonlítani ezekkel a klubokkal, csak magát a rendszer hasonlóságát szerettem volna érzékeltetni, ami szerintem jól működött, még ha volt helyzete az ellenfélnek. Azt gondolom, nekünk is voltak lehetőségeink, kapufát is rúgtunk. Látok lehetőségeket a játékunkban, de ennek az az alapja, hogy a srácok úgy álljanak a mérkőzéshez, ahogy ma tették ezt."

Videók