NB I: fontos kérdésben dönthetnek az újpesti drukkerek - kép

Számít a szurkolók véleménye.


Az OTP Bank Liga új idényére több erősítéssel készülő Újpest labdarúgócsapata egyedi mezben és a mai, modern stílusirányzatoknak megfelelő címerrel vág neki a következő NB I-es szezonnak. A klub a szurkolók segítségét kéri a logó kiválasztásában - írja az nb1.hu.

 
„Az elmúlt 132 év alatt többször is volt már a címerben kisebb-nagyobb változás, és ezek a módosítások mindig igyekeztek a hagyományok tisztelete mellett az új kor lendületének is megfelelni. A mai magyar mezőnyben is volt már példa hasonlóra változtatásra, megemlíthetjük a Videotont, az MTK-t, a Haladást vagy a Puskás Akadémiát. Klubunk az új logó készítőit is arra kérte, hogy olyan terveket készítsenek, amelyek megfelelnek a mai modern stílusirányzatoknak, de ugyanakkor tartsák meg azokat a jellegzetes motívumokat, amelyek egyértelművé teszik, hogy azt, melyik csapat viselheti a mezén” – idézi dr. Gyarmati Esztert, a klub ügyvezető igazgatóját a lilák weblapja. – Fontosnak tartjuk, hogy egy letisztult és tiszteletet ébresztő címer kerüljön fel a lila-fehér szerelésre. Mindamellett az Újpest FC-t a legendái mellett a szurkolói tették, teszik naggyá, éppen ezért számunkra egyértelmű, hogy ez ügyben is támaszkodnunk kell szimpatizánsaink véleményére. Így a végső döntést az új logóval kapcsolatban ők hozhatják meg egy szavazás keretein belül. Természetesen az új címerhez egy új hazai mez is dukál majd, amely idén rendkívül különleges lesz, mert a Jomatól egy egyedi, csak nekünk tervezett és gyártott lila-fehér csíkos szerelést rendeltünk meg. Az új logóval ellátott egyedi tervezésű mezeket a gyártást követően július 20-án mutatjuk be a nagyközönségnek – közölte a sportvezető.
 
 
Szavazni július 2-ig lehet a cimer@ujpestfc.hu címen. A címer és a mez egyébként így a Ferencváros elleni derbin debütálhat: a július 15-én rajtoló élvonalbeli idény 2. fordulójában fogadják a riválist a lila-fehérek.
 

Beszólt Storcknak és Dzsudzsáknak a fenegyerek " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Sokak szerint akár a világ egyik legjobb játékosa is lehetett volna Váczi Zoltán, akit elsősorban a Békéscsabából és a Vasasból, a Honvédból és a Ferencvárosból ismerhettek meg a drukkerek. Váczi, akármikor a pályára lépett, kiköpte a tüdejét, felülmúlhatatlan megoldásokra volt képes, ám az életvitele miatt nem válhatott azzá, akivé válnia kellett volna - írja az nb1.hu.

Videók