NB I: diósgyőri vereségével továbbra sincs pontja a Kecskemétnek

A Diósgyőr hazai pályán egy hajrában szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így a vendégek továbbra is pont nélkül állnak a bajnokságban, míg a miskolci csapat veretlen maradt.


A várakozásoknak megfelelően a Diósgyőr irányította a játékot, és több helyzete volt, így a szünetre megérdemelten szerzett egygólos előnyt. A folytatásban a sereghajtó Kecskemét váratlanul egyenlített egy bombagóllal, ezt követően a hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak, de sokáig úgy tűnt, mindhiába, mígnem az utolsó pillanatokban az addig kiválóan védő Tujvel hibázott, ezt kihasználva pedig Takács Tamás megszerezte a győztes gólt a Diósgyőr számára.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 4. forduló:
Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE 2-1 (1-0)
Miskolc, 6000 néző, v.: Bognár
Gólszerzők: Grumic (16.), Takács T. (93.), illetve Vukasovic (57.)
Sárga lap: Egerszegi (26.), Okuka (82.), Alves (85.), illetve Kitl (63.), Karan (79.), Varga R. (85.)
Diósgyőr: Rados - Okuka, Alves, Kádár, Husic - Bori (Marjanovic, 61.), Bognár I. (Nikházi, 73.), Egerszegi, Gosztonyi - Grumic, Bacsa (Takács T., 61.).
Kecskemét: Tujvel - Botka, Lovric, Karan, Varga R., Farkas A. - Savic (Eninful, 66.), Kitl, Vukasovic - Balázs Zs. (Pavicevic, 78.), Novák (Bebeto, 62.).

Videók