NB I: a Kecskemét is elment edzőtáborozni

Péntek reggel a már-már szokásosnak mondható horvátországi edzőtáborba indult KTE-Phoenix Mecano Novigradba, ahol az Istra Winter Kupa címvédőjeként vesz részt a tornán.


Reggel hatkor indult a KTE a Széktói Stadiontól és egy nagykanizsai ebéd után már a határt is átlépte azóta. A 24 fős keret összesen tíz napot tölt edzőtáborban és sorban játssza majd felkészülési meccseit az Istra Winter Kupa keretein belül.

Tavaly bravúros teljesítménnyel megnyerte a tornát az alföldi együttes, a mezőny pedig idén még erősebbnek tűnik, és már a csoportkörben sem lesz könnyű dolga Horváth Ferencéknek. A Zseljeznicsar kétszeres bosnyák bajnok és ötszörös kupagyőztes, hazája pontvadászatát ezúttal is vezeti, míg az Istra Puláról elég annyit tudni, hogy tavaly a döntőben volt a magyarok ellenfele. A csoportmeccsek után jövő héten, egészen pontosan szombaton és vasárnap következnek a helyosztók.

Az első ellenfél vasárnap az NK Pomorac lesz, a mérkőzés 14:30-kor kezdődik Novigradban. A műtéten áteső Sós Márkó itthon lábadozik, Rafael Burgos pedig továbbra is a salvadori válogatottal van, február 6-án Paraguayban játszanak barátságos mérkőzést. A keretben két próbajátékos neve viszont megtalálható, Zsivi Joszeliani és Marcus Macauley a Szeged ellen jó benyomást tett a szakmai stábra, így mindketten ott voltak a csapatot szállító buszon, a kameruni középhátvéd, Yves Mboussi viszont már nem.

LABDARÚGÁS
A Kecskemét edzőtáborozó kerete
Kapusok: Antal Botond, Borszéki Csaba, Ikotin Gábor, Verebélyi Konrád
Mezőnyjátékosok: Mogyorósi József, Varga Róbert, Forró Gyula, Koszó Balázs, Mohl Dávid, Vaskó Tamás, Póti Krisztián, Marko Vukaszovics, Hullám Attila, Bertus Lajos, Patvaros Zsolt, Edgardo Diaz, Vladan Szavics, Nagy Patrik, Zsivi Joszeliani, Marcus Macauley, Rajczi Péter, Eugene Salami, Pekár László, Balázs Zsolt

Videók