Nagyon kiakadtak az új címer miatt Újpesten - videó!

Aktivizálták magukat az ultrák.


 

Úgy látszik, egyre több futballtulajdonos nem érti meg a világon, hogy egy klub címere és a színei szentek és sérthetetlenek a futballszurkolóknak - írja az nb1.hu. Nagyon sok előkelőség kitalálja ugyanis, hogy valami nagyot akar alkotni, ezzel is bele akar kerülni a klub históriás könyvébe, ezért címert változtat. Meg azért, hogy megfeleljenek olyan marketing-szakemberek elvárásainak, akiknek nincs sok közül a futballhoz, így nem is értik a világ legfontosabb jelenségének a természetét, lelkületét… Ez történik most Újpesten is...

 

Ezért olyan bitangul kemények az izraeli ultrák - NB1.hu

Izraeli ultrák

 

Az Újpest Magyarország egyik legfontosabb, leghatalmasabb klubja, belevaló, tökös ultrákkal, akiket senkitől nem kell félteni.

 

Ők aktivizálták magukat tegnap (az nb1.hu-nak küldött felvételen pontosan érezhető az elszántság és a szenvedély), amikor meglátogatták az Újpest tulajdonosának néhány ingatlanját, hogy a tudtára adják: a címer örök és megváltoztathatatlan! A klub szurkolói, más csapatok szimpatizánsai mellett az anyaegyesület is ezzel ért egyet.

 

ViolaFidelity

ViolaFidelity. 8,539 likes · 2,110 talking about this. A Viola Fidelity 2002 hivatalos facebook oldala! Hajrá Lilák és csak az Újpest! Ultras Újpest!

Videók