Mindenfelől árad a gratuláció a mesébe illő sikert elérő Budafoki MTE felé

A város lakóitól és a riválisoktól is érkeznek az elismerő szavak.


A Budafoki MTE 74 év után szerepelhet újra az élvonalban. A hírre nem csak a média kapta fel a fejét, hanem a szurkolók is. Az MLSZ bejelentése óta még nem telt el két nap, de a klub közösségi oldalát már elárasztották gratulációkkal.

Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc kiemelte, hogy azért dolgoznak a kerületben, hogy jó közösségeket építsenek. Szerinte a szerethető, hajtós labdarúgó csapat nagyon komoly közösségformáló erő lehet.

Kiemelte, a legfontosabb az lesz, hogy a fiúk szívvel-lélekkel játszva képviseljék a várost.

BMTE TV - "Egy szerethető, hajtós csapat közösségformáló erő"

IRATKOZZ FEL csatornánkra https://www.youtube.com/user/budafokimte KÖVESS MINKET Facebook: https://www.facebook.com/budafokimte Instagram: https://www....


A helyi szurkolók közül többen úgy fogalmaztak, egy álom vált valóra a feljutással.

Sokan kiemelték az edző, Csizmadia Csaba szerepét.Nem csak a hazaiak gratuláltak a sikerhez, Fehérvártól Szombathelyig akadtak olyanok, akik sok sikert kívántak a csapatnak, és üdvözölték a gárdát az nb1-ben.Borítókép: Facebook.com/BudafokiMTE

 

Sport365.hu - Csizmadia Csaba: "Nem olyan könnyen jön egy feljutás"

Mint arról korábban már beszámoltunk , az MLSZ döntött a magyar futball folytatásáról. A szövetség határozata alapján a Budafoki MTE is jogot szerzett az NB I-ben való indulásra. A Budafok vezetőedzője szerint nehéz feladat volt úrrá lenni az elmúlt időszak bizonytalanságain. Csizmadia Csaba hangsúlyozta, hogy a játékosok ennek ellenére a hat hetes kötelező pihenő alatt is motiváltak voltak.

Videók