Milos Kruscic az Újpest FC új vezetőedzője

„Megtiszteltetés, hogy egy ilyen gazdag múltú klubnál lehetőséget adtak számomra."


Az ujpestfc.hu írását változtatás nélkül közöljük.

Michael Oenning és klubunk útjai különváltak és kerestük a megfelelő vezetőedzőt együttesünk és játékosaink számára, akit meg is találtunk Milos Kruscic személyében. Kruscic (1976.10.03) játékos pályafutása során Szerbiában mutatkozott be először, majd FK Rostovba szerződve 2007-es visszavonulásig már csak a sárga-kékek mezét viselte. Edzői karrierje elején a Litex Lovechnél volt másodedző, később pedig Szabadkán, míg az első alkalommal a vezetőedzői posztot a FK Metalac Gornji Milanovac kispadján tölthette be. Legutóbbi klubjánál, a CSZKA Szófiánál másodedzőként kezdte meg a szezont, de rövid időn belül már vezető trénerként nézhette hétről-hétre játékosait. A bajnokság végén a dobogó második fokáig vezette a csapatot, de egy elvesztett kupadöntő után benyújtotta felmondását a bolgár klubnak.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg

Újdonsült vezetőedzőnk miután a szerződését ellátta szignójával így nyilatkozott érkezéséről:

„Megtiszteltetés, hogy egy ilyen gazdag múltú klubnál lehetőséget adtak számomra. Az a célom, és minden bizonnyal ez a szurkolók vágya is, hogy támadó- és látványos futballt lássanak a pályán, de emellett ügyelnem kell arra, hogy egységes és szervezett játékot mutassunk. A keretben egyaránt szerepelnek fiatal és rutinos futballisták, ami kiváló ahhoz, hogy megfelelően tudjam összeállítani a csapatot.”

Milos Kruscic munkáját Bojan Trkulja (1982.02.20) fogja segíteni, a bosznia-hercegovinai szakember tölti be a továbbiakban a másodedzői posztot egyesületünknél. Számára nem lesz idegen a magyar bajnokság, játékosként egy évig a Sopron labdarúgója volt a 2006-07-es szezonban.

Forrás és Borítókép: ujpestfc.hu

 

 

Videók