Már Törökországban is mennek a zrikák a március 10-i Fradi-Újpest előtt

Egy szállodában lakik Belekben a Ferencváros és az Újpest. Szélesi Zoltán az ujpestfc.hu-n beszélt a lila-fehérek edzőtáborozásáról, és a már most röpködő zrikálásokról.


"A délelőtti edzés után még erősítünk, ebéd után mindig van egy kis pihenőidő, esténként pedig olvasás és rejtvényfejtés mellett pedig játszani szoktunk. Szinte minden szobában van valamilyen játékkonzul, ha úgy vesszük tehát focival telnek az estéink is" - mesélte a rutinos, védőként és középpályásként is bevethető Szélesi Zoltán.

"A havazásból sok magyar csapat „elmenekült”, beszéltünk is magunk között viccelődve arról, hogy jövőre februárban az első tavaszi fordulókat itt is meg lehetne rendezni. A néha viharos erejű szél és az esőzés miatt egy-egy edzés itt is meghiúsult, de alapvetően remek körülmények között tudunk dolgozni, rendben van a szállás, jók a pályák és az étkezésre sem lehet panasz. Futólag találkozunk a többi csapat játékosával, hiszen nem egy olyan nagy hely ez, hogy elkerüljük egymást akár a pályákon, akár a szállodában, de mindenki a saját feladataira koncentrál. A Ferencváros gyúróját, Eisemann Lászlót ismerem édesapám révén és a válogatottból is régóta, neki azért mosolyogva megemlítettem, hogy segítünk majd megadni az alaphangulatot a stadionbontáshoz márciusban, szóval zrikák vannak, de nem nagyon foglalkozunk ezzel."

A célokról Szélesi elmondta, nem változtak: szeretnének nemzetközi kupaszereplést érő helyen zárni tavasszal.

 

Videók