Magyar válogatott focistát igazolt a Ferencváros

Megtörtént a hivatalos bejelentés.


 Íme, az FTC közleménye:

 
"Nagy Dominik visszatért a Ferencvárosba! A 22 éves válogatott középpályás korábban 2013 és 2016 között szerepelt zöld-fehérben.
 
Nagy Dominik 1995. május 8-án született Pécsett. A helyi klubban tanulta a futball alapjait, majd 2013-ban került a Népligetbe.
 
A fiatal középpályás fokozatosan vált egyre fontosabb játékossá az FTC első csapatában – eközben U21-es bajnoki címet nyert a Fradival, és a magyar U20-as válogatottal nyolcaddöntőig jutott az új-zélandi világbajnokságon.
 
A Fradiban első bajnoki találatát éppen korábbi csapata, a Pécs ellen szerezte 2014 őszén, az igazi áttörést azonban 2016 hozta meg. Már tavasszal is fontos játékosa volt a rekordelőnnyel bajnoki címet nyerő gárdának, majd 2016 őszén kirobbanthatatlan volt a Ferencváros kezdőcsapatából.
 
Jó formájának köszönhetően a magyar felnőtt válogatottban is bemutatkozott Svédország ellen, és felfigyelt rá a lengyel Legia is – 2017-et már Varsóban kezdte meg. Tavasszal fontos tagja volt a lengyel bajnoki címet szerző együttesnek, 4 góllal járult hozzá a sikerhez. A Bajnokok Ligája selejtezőjében is betalált a finn Mariehamn ellen.
 
Nagy Dominik egy Lengyelországban töltött év után 2018-ban visszatér, hogy ismét a Ferencváros csapatát segítse a futballpályán."
 

Özil aláírt! " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Közleményt jelentetett meg az Arsenal.

Videók