Magabiztos győzelmet aratott a Budafok

2 góllal bizonyultak jobbnak a győrieknél.


A Budafok 2-0-ás győzelmet aratott az edzőtáborukat lezáró felkészülési mérkőzésen.

Budafoki helyzetekkel kezdődött a szombat délelőtti, zárt kapus találkozó Lipóton. Soltész István egy labdaszerzés után saját magát hozta helyzetbe a tizenhatos bal oldalánál, de közeli lövését a győriek kapusa szögletre mentette. Nem sokkal később Kulcsár Kornél sarokrúgása és Oláh Bálint fejese okozott veszélyt, ám Gyurákovics Erik kiütötte a labdát.

A BMTE következő lehetősége Medgyes Sinantól indult. A balhátvéd beadását követően Ihrig-Farkas Sebestyén előkészített, az érkező Kulcsár lövését a kapus lábbal védte.

A 38. percben a budafokiak fölénye góllá érett. Egy beívelés után röviden szabadítottak fel a győriek, Kulcsár pedig mintegy 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt. (1-0)

A második félidő elején a BMTE korábbi játékosa, Vankó Imre dolgoztatta meg Kovács Zoltánt, ám a budafokiak kapusa nagyot vetődve védte a távoli lövést.

A 63. percben aztán a budafokiak megduplázták a előnyüket. Micsinai Miklós passza után Skribek Alen 23 méterről, hajszálpontosan lőtt a jobb alsó sarokba. (2-0)

A hajrában az ETO egy oldalról középre passzolt labdával eltalálta a kapufát, szépíteni azonban nem tudott, így a Budafok magabiztos, 2-0-s sikerrel zárta le a lipóti edzőtábort.

 

Felkészülési mérkőzés

Budafoki MTE-WKW ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Gólszerző: Kulcsár K. ('38), Skribek ('63)

BMTE, 1. félidő: Póser - Iharos, Romić, Oláh B., Medgyes - Filkor, Soltész I. - Ihrig-Farkas, Kulcsár K., Szabó M. - Zsóri
BMTE, 2. félidő: Kovács Z. - Fekete M., Vaszicsku, Talabér, Kirják - Micsinai, Oláh B. - Skribek, Lőrinczy, Takács R. - Mervó

Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Borítókép és forrás: bmte.hu

Videók