Lemondott Kondás Elemér, a Debrecen edzője

Benyújtotta lemondását Kondás Elemér, a Debreceni VSC vezetőedzője, aki eddig 162 alkalommal vezette bajnokin a hajdúsági csapatot.


 

 
 
„Kondás Elemér a mai napon felajánlotta lemondását. A szakember elmondta, hogy úgy érzi, a kialakult helyzetre való tekintettel váltásra van szükség a szakmai stábban” – olvasható a debreceniek hivatalos oldalán.
 
„Több évtizede vagyok a klub alkalmazásában, az elmúlt öt és fél évben vezetőedzőként próbáltam mindent megtenni a DVSC sikerének érdekében. Köszönöm az eddigi bizalmat, és sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban” – nyilatkozta a vezetőedző.
 
Kondás Elemér az NB I-ben csak a Debrecen kispadján ült. Irányítása alatt két bajnoki címet (az elsőt ráadásul veretlenül), egy bronzérmet és két Magyar Kupát nyert a Loki. Összesen 162 bajnoki találkozón irányította a csapatot, ami a legtöbb a DVSC történetében, az edzők örökrangsorában a Loki a legtöbb pontot vele szerezte.”
 
A DVSC az Európa Liga selejtezőjében egy kört ment, egy San Marinó-i ellenfelet kiejtett, majd a fehérorosz Torpedo oda-vissza legyőzte Kondásékat, akik így kiestek. A bajnokságban a Paks és a Vasas ellen egy pontot tudtak szerezni.

Videók