Kubatov: Ha meglesz a 4 millió beoltott, már szombaton megtelhet a Groupama Aréna

A jegyértékesítés már megkezdődött a Mezőkövesd elleni találkozóra.


Kubatov Gábor nagy bejelentést tett közösségi oldalán. A Ferencvárosi TC elnöke a Groupama Arénából jelentkezett be, és videójában közölte, ha minden igaz, szombaton már nem csak ő lehet majd ott a lelátókon, hanem a zöld-fehérek drukkerei is.

Kubatov a lassú aláfestő zenével megspékelt videójában kijelentette: Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton.

Az elnök a rövid bejelentkezésében egyúttal megköszönte az egészségügyben és a rendvédelemben dolgozók munkáját, mint mondta ebben az időszakban ők voltak a „Nemzet Hősei”. Bejegyzésében hozzátette, amennyiben meglesz a szükséges beoltott, szombaton a Mezőkövesd elleni mérkőzésen vendégül látják majd az orvosokat, ápolókat, rendvédelmi dolgozókat, katonákat és katasztrófavédőket.


Kiemelte a szombati találkozóra már megkezdődött a jegyértékesítés.

A kormány korábban beoltottsági számokhoz rendelte a nyitás fázisait. A 3,5 millió beoltottat követően április 17-én megnyithattak a vendéglátóhelyek teraszai, két nappal később pedig bejelentették, amennyiben az oltottak száma eléri a 4 millió főt, nyitnak a kulturális intézmények, sportlétesítmények, szállodák és az éttermek, kávézók belső terei is. Ezen létesítmények szolgáltatásait azonban csak azok vehetik igénybe, akik rendelkeznek a védettséget igazoló kártyával, vagy 18 év alattiak.

A jelenlegi adatok alapján nagyon úgy tűnik, hogy a pénteki nap folyamán elérkezünk az újabb határhoz, így könnyedén lehet, hogy a szombati mérkőzéseken már valóban lehetnek szurkolók a lelátókon.

Borítókép: Laszlo Szirtesi/Getty Images

 

Videók