KTE-Paks: Horváth Ferenc visszatérése teszi pikánssá a meccset - előzetes

Szombaton a Paks lesz a KTE-Phoenix Mecano ellenfele, az OTP Bank Liga 12. fordulójának egyik legpikánsabbnak ígérkező meccsén.


Fotó: MVM Paks facebook

A párharc több szempontból is érdekes mindkét oldalnak, hiszen több olyan játékos lehet a pályán, akik mindkét csapatban megfordultak.

Horváth Ferenc előzetese Kecskemét ellen (MVM Paks facebook): "Ahhoz a Kecskeméthez megyünk vendégségbe, ahol élvonalbeli edző válhatott belőlem, amit soha nem fogok elfelejteni, de ettől függetlenül természetesen nyerni szeretnék a Széktói Stadionban. Elég sikeres időszakot töltöttem ott, és barátsággal váltunk el, így nem volt egyszerű felkészülni. Azoknak a játékosoknak, akiknek korábban a pozitívumait kerestem, most a negatív oldalukat kellett megtalálnom. Olyan vagyok, ha van egy csapatom, akkor egy pillanat alatt beleszerelmesedem a játékosokba, most pedig azokat a dolgokat kellett fellelnem, amik alapján ki tudok ábrándulni belőlük. Természetesen már új szerelmem van, ez pedig a Paks, és megpróbáljuk a legjobbat kihozni ebből a találkozóból, ami nem is lehet más, mint a győzelemért járó három pont."

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 12. forduló:
KTE-Phoenix-Mecano - MVM Paks 18.00
Széktói Stadion, vezeti: Németh Ádám

Az NB I jelenlegi állása!

Videók