Koman Vladimir a Diósgyőrbe igazolt!

A 36-szoros magyar válogatott labdarúgó azután kerül a miskolci csapathoz, hogy lassan egy éve nem talált magának együttest.


A DVTK sportigazgatója, Árki Gábor elmondta, már tavaly felvették a kapcsolatot a játékossal, de akkor nem sikerült megállapodniuk. Most viszont igen gyorsan sikerült a feleknek megbeszélni a részleteket, így a nagy nemzetközi rutinnal rendelkező Koman tavasszal már a Diósgyőrt erősíti.

"A DVTK egy szimpatikus klub. Mindenki pozitív véleménnyel volt a klubról, és mindenki elmondta, mennyire jó itt játszani. Úgy hallottam, hogy nagyon jó a társaság, szeretném én is segíteni a csapatot a tudásommal. Egy nagyon nehéz időszak áll mögöttem, ez remélem, hogy többet nem fog előfordulni. Nagyon fájt, hogy nem csinálhattam azt a dolgot, amit legjobban szeretek az egész világon. Nem vagyok a topon, de nagyon jó időben tudtam igazolni, előttem áll a téli a felkészülés java." - nyilatkozta Koman az első diósgyőri interjúján.

Koman Vladimir legutóbb az orosz, Ural játékosa volt, ahol nem igen jutott szerephez, így közös megegyezéssel felbontották a szerződését. A játékos megfordult a Sampdoriában, és a Monaco csapatában is, illetve alapembere volt annak az U-20-as válogatottnak, amely 2009-ben bronzérmet szerzett a világbajnokságon.

Videók