Itt ér véget a történet: a Ferencváros is reagált

Korábban Bölöni László már cáfolta a vele kapcsolatban megjelent híreket.


Mint arról korábban beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a Fradi tárgyalásokat kezdett volna Bölöni Lászlóval. Az érintett tréner már másnap cáfolta a híreket.

Sport365.hu - Bölöni reagált a Fradival kapcsolatos híresztelésekre

Bölönit a közelmúltban a szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyi DAC-al hozták hírbe, most pedig felröppentek olyan pletykák, miszerint a Ferencváros edzője lehet. A Nemzeti Sport megkereste a trénert, aki alighanem pontot tett a híresztelések végére, ugyanis röviden, tömören azt válaszolta, hogy: "Úgy tudom, van vezetőedzője a Ferencvárosnak, akit úgy hívnak, Szerhij Rebrov."


Most Nyíri Zoltán, a Ferencváros ügyvezető alelnöke is reagált, a Sport TV Heti helyzet című műsorában.

Nem tárgyalt a Ferencváros Bölöni Lászlóval, hiszen a zöld-fehérek edzőjének, Szerhij Rebrovnak szerződése van. A tréner menedzsere jelezte a Fradinak, hogy megkeresték Törökországból, de Rebrovék nemet mondtak az ajánlatra. 

“Nem, nem tárgyaltunk Bölöni Lászlóval egyszer sem. A csapatunk edzője megvan. A csapatunk edzőjének szerződése van a jövő évre is, és ahogy ő mondta a török hírre, hogy abszolút nem igaz, most én mondom Bölönire, hogy nem igaz. Pont” – mondta Nyíri Zoltán a műsorban.

Arra a kérdésre, hogy nehéz-e megtartaniuk Szerhij Rebrovot, azt válaszolta, hogy egyáltalán nem:

“Nem. Abszolút nem. Szerhij Rebrovnak élő szerződése van. Amikor hosszabbítottunk vele, akkor leültünk, kitárgyaltuk a feltételeket, ő aláírta. Rebrov nem az az ember, aki az irodában rohangál fölfelé mindenféle dolgaival. Elég sok időt tölt a pályán az edzéssel, az edzéstervvel, a taktikával. Azzal foglalja el magát, ami a dolga és szerintem nagyon helyesen teszi. A menedzserét valóban megkereshetik ezzel-azzal, hiszen sikeres a Fradinál, világos, hogy megkeresik. A menedzsere nekünk is azt nyilatkozta egyébként, amit az újságnak is. Felhívtak minket, nagyon korrekt módon járt el Rebrov teamje, szóltak, hogy megkeresték, és hogy nemet mondtak.”


A teljes beszélgetést június 12-én, pénteken este 22:45-től a Sport1-en és június 13-án, szombaton reggel 9-től a Sport2-n lehet majd megnézni.

Borítókép: Vincent Van Doornick/Isosport/MB Media/Getty Images
Forrás: Sport TV

 

Videók