Ismét pénzbüntetéssel sújtotta az Újpestet az MLSZ

A lila-fehérek mellett a DVSC-nek is fizetnie kell.


Az Újpestre 200 ezer, a Debrecenre 700 ezer forintos pénzbüntetést szabott ki a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az mlsz.hu csütörtöki híre szerint az Újpest-DVSC mérkőzéssel kapcsolatban - melyet a fővárosiak kedden házigazdaként 3-1-re megnyertek - az Újpestet a rendezéssel összefüggő szabályzati előírások megsértéséért és két szurkolójának elzárt területre történt bejutásáért büntették meg, míg a DVSC-t drukkerei rendzavarása (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) miatt és a sportzónára vonatkozó MLSZ elnökségi határozatban előírt szabályok súlyos megsértéséért marasztalták el.

Az Újpest múlt hétfőn kinevezett, azóta mindkét mérkőzésén győztes vezetőedzőjét, Rogan Predragot írásbeli megrovásban részesítették, mert a DVSC elleni összecsapást követően nem tett eleget nyilatkozattételi kötelezettségének.

Kép: Facebook/MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

Sport365.hu - Két klubra is pénzbüntetést szabott ki az MLSZ

Az Újpestre 500 ezer, a Budapest Honvédra 300 ezer forintos pénzbüntetést szabott ki a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. Az mlsz.hu keddi híre szerint a két klubnak az egymás elleni, szombati bajnoki mérkőzésén - amelyet a házigazda újpestiek 1-0-ra nyertek - szurkolóik részéről történt rendzavarások (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) miatt kell bűnhődnie.

Videók