Horváth Ferenc: "Fejben már megvan, hogy mivel lehet a Videotont megverni"

Az OTP Bank Liga negyedik fordulójában a Videoton otthonába látogat, az eddig hibátlanul szereplő Paks. Edzői nyilatkozatok.


"Egy kifejezetten jó formában lévő Paks látogat ma Székesfehérvárra, amelynek ugyanannyi pontja van, mint nekünk. Látszik a csapaton, hogy nagyon jó kezekben van. Horváth Ferenc rendkívül aprólékosan felkészíti játékosait az éppen aktuális ellenfelükből. Ez minden meccsükön nagyon jól észrevehető volt. Ráadásul a játékrendszerükön belül többféle variánst is nagyon jól tud váltogatni, a csapat pedig ezeket a variánsokat remekül tudja játszani. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Paks roppant szervezetten futballozik. Azonban mi is jó formában vagyunk, a célunk pedig egyértelműen az, hogy itthon tartsuk a 3 pontot"  - nyilatkozta José Gomes a vidi.hu-nak.

"A Videoton valóban nagyobb falatnak ígérkezik az eddigieknél, de nem készültünk másképp, mint eddig. Mindháromszor nyerni szerettünk volna, ami sikerült is. Most sem feltartott kézzel megyünk Fehérvárra. Szeretnénk ezt a mérkőzést is megnyerni. Úgy érzem, hogy fejben már megvan, hogy mivel lehet a Videotont megverni. A kérdés csak az, hogy mennyit tudunk ebből a pályán megvalósítani. Ha nem fogunk megijedni attól, hogy egy nagyon jó csapat ellen fogunk a saját otthonában játszani, akkor biztos vagyok benne, hogy tudunk meglepetést okozni." - nyilatkozta Horváth Ferenc vezetőedző a paksifc.hu-nak.

Videók