Horváth: "Annyi esélyünk volt, mint ByeAlexnek az Eurovíziós kvalifikáción"

A már tőle megszokott frappáns nyilatkozatokat is sikerült túlszárnyalnia Horváth Ferencnek, a KTE-Phoenix Mecano vezetőedzőjének a Kaposvár 3-2-es legyőzése után.


Íme a két szakvezető mérkőzés utáni értékelése a kecskemetite.hu-ról: 

Prukner László (Kaposvári Rákóczi): "Felkészültünk, tudtuk, hogy ezekkel a mélységi kontrákkal opeál majd a Kecskemét.. Célfutball volt ez, melyhez megvannak az embereik is. Mérkőzés elején megtaláltuk a Győr elleni ritmust. Gólhoz, helyzetekhez vezetett, majd a semmiből kaptunk gólt, az megzavart minket. Ilyen nem fordulhat elő profi csapatnál. Másodikban korán bekapott gólt vissza kell néznem, elkerülhető volt a harmadikkal együtt, de nem akarok kritizálni senkit. Kapkodó, siettetett játék volt utána, nem volt elég erő, idegrendszer a fordításhoz. Ez egy ilyen játék, ahol az egy az egyes párharcok döntőek. aki ezt nem tudja felvállani, az le fog maradni. Ezeket hátul elvesztettük."

Horváth Ferenc (KTE-Phoenix Mecano): "Nem volt könnyű felkészülni erre a meccsre, a Kaposvár jó csapat, nagyon nehéz volt bármit is kitalálni. Jó meccset játszottunk, egy olyan csapat ellen mely nyíltan támad. Ezért is kerekedhetett ki ilyen jó meccs. A mérkőzés előtt kb. annyi esélyünk volt, mint ByeAlexnek az eurovíziós kvalifikáción, noha olyan szép zoknink nem volt. Bár Európa nekünk álom, most ezzel a részsikerrel kell beérnünk."

 

Videók