Hoppá: Münchenből igazoltak az újpestiek

A lila-fehéreknek nagy céljaik vannak.


Az Újpestnél nem tétlenkednek, eddig hat játékossal állapodtak meg, szombaton pedig újabb játékos szerződését jelentették be. Simon Krisztán legutóbb az 1860 Münchenben futballozott, a következő szezonban pedig az Újpestet fogja erősíteni - számol be a klub hivatalos oldala. A játékos nem ismeretlen közegbe csöppen, hiszen 2003 és 2015 között már játszott a fővárosi együttesben.

 

Levetették a szurkolók a mezt, Storck hevesen reagált - videó " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Mint jeleztük, Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya sírva mesélte el az andorrai égés után , hogy a lefújás után a szurkolók levetették velük a mezt. A felvétel elején Bernd Storck szövetségi kapitányra is érdemes figyelni, aki a szurkolók felé mutogat, majd maga elé hív valakit...

"Folyamatosan egyeztetve a tulajdonossal és az edzővel az elképzelésekről, nagy célokkal érkeztem vissza. Bízom benne, hogy lesznek további jó igazolások. Úgy gondolom, jó szezonunk lehet, nagy eredményekért szeretnék küzdeni. Remélem, hogy az új igazolások - köztük én is - egy kicsit új és más szellemiséget tudnak hozni az öltözőbe" - nyilatkozta Simon.
 

Videók