Hihetetlen módon mentett pontot a Pápa a Honvéd ellen - videó!

A 60 percen keresztül emberhátrányban futballozó Lombard Pápa a 93. percben, tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően játszott 1-1-es döntetlent a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.


Kiegyenlített játékot hozott az első félidő első 30 perce, majd a hazaiaktól az ellenfelével agresszívan viselkedő Waltnert kiállította a játékvezető, így a Honvéd magához ragadta a kezdeményezést, de a szünetig nem tudta gólra váltani az emberelőnyt.

A folytatásban valamivel több mint tíz percre volt szüksége a fővárosi együttesnek ahhoz, hogy megszerezze a vezetést, majd sokáig sikerrel őrizte előnyét, a lefújás előtti pillanatokban azonban "véleményes" büntetőhöz jutott a Pápa, amely így végül egy pontot otthon tartott.

A fővárosi csapat immár nyolc találkozó óta nyeretlen.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 15. forduló
Lombard Pápa Termál FC-Budapest Honvéd 1-1 (0-0)
Pápa, 600
néző, v: Pintér
Gólszerzők: Csizmadia (93., 11-esből), illetve Baráth (56.)
Kiállítva: Waltner (32.)
Sárga lap: Csilus (18.), Frizoni (45.), Szűcs (74.), illetve Hidi (34.), Godoy (41.), Czár (89.)
Pápa: Szűcs - Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Csilus (Faggyas, a szünetben), Zulevs, Sluka (Király, 65.) - Waltner, Popin, Nagy T. (Benkő, 79.)
Honvéd: Kemenes - Baráth, Ignjatovic, Kosnic, Vidovic - Godoy, Hidi, Vécsei - Prosser (Traoré, a szünetben), Youla (Czár, 78.), Holender (Job, 71.)

Videók