Hetedik meccsén maradt veretlen az Újpest

Az Újpest hazai környezetben sokkal több helyzetet dolgozott ki, mégis be kellett érnie 1-1-es döntetlennel a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.


Fotó: ujpestfc.hu

A lila-fehérek immár hét mérkőzés óta veretlenek.

A várakozásoknak megfelelően az Újpest irányította a találkozót, de a klasszikus befejező csatár nélkül felálló lila-fehérek egyetlen igazi helyzetet sem tudtak kialakítani a három belső védővel megszilárdított vendégek hátsó alakzatával szemben.

A szünet után szinte azonnal egy szöglet után vezetést szerzett a felcsúti csapat, de nem örülhetett sokáig, ugyanis Simon gyakorlatilag a középkezdés utáni első támadásból egyenlített. Ezt követően nagyjából végig egykapuzott az Újpest, Stanisavljevic azonban elképesztő ziccerben rontott, míg Nego, valamint Bardhi lövésénél a kapufa mentette meg a vendégeket, Ojo pedig lesről fejelt a hálóba, így az eredmény nem változott.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 14. forduló:
Újpest FC-Puskás Akadémia 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző, v.: Vad II.
Újpest FC: Balajcza - Nego, Litauszki, Vadász, Forró (Suljic, 73.) - Nagy I. G., Stanisavljevic (Ojo, 66.) - Bardhi (Kosovic, 87.), Vasiljevic, Balogh B. - Simon K.
Puskás Akadémia: Danilovic - Margitics (Lorentz, 59.), Vaszicsku, Tar, Kelic, Gohér - Czvitkovics, Szakály D., Polonkai (Szélesi, 84.) - Lencse (Harsányi, 69.), Tischler
Gólszerzők: Simon K. (48.), illetve Szakály D. (47.)
Piros lap: Vaszicsku (87.)
Sárga lap: Vasiljevic (88.), illetve Vaszicsku (62., 87.), Lencse (66.), Kelic (66.)

Videók