Győr-Paks: szorult helyzetben az ETO - előzetes

A bajnoki címvédő Győri ETO a Paks csapatát fogadja ma délután az ETO Parkban.


A Paks egészen jól kezdte a szezont. Nem úgy, ahogy a Győr! Pintér Attila együttese 5 mérkőzés után még nyeretlen a bajnokságban.

Horváth Ferenc, az MVM Paks vezetőedzője (paksifc.hu): "Korábban azt mondtam, hogy a Videoton elleni mérkőzésen kiderül a csapatról, hogy valójában mire képes. Ez, az ismert okok miatt nem történt meg. Utána azt gondoltam, hogy majd a Honvéd elleni meccsen eldől, hova akarunk tartozni, a közép, vagy inkább az élmezőnyhöz. Azonban ezen a meccsen sem igazán lehetett felmérni, hogy hol tartunk. Most azt mondom, hogy a Győr elleni bajnoki megmutathatja, hogy milyen lesz az idényünk. Az ETO nagyon szorult helyzetben van, az idén még nem nyertek. Biztos úgy gondolják, hogy a legjobb alkalom kínálkozik arra, hogy a Paksot megverve megszerezzék az első győzelmüket. Ebből következően nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de nem feltartott kézzel megyünk Győrbe, mert nekünk is vannak céljaink. Az is előfordulhat, hogy az ETO nyerési kényszere a mi malmunkra hajtja a vizet. Minden bizonnyal már a mérkőzés elején megpróbálják dűlőre vinni a dolgot, amibe viszont hiba is csúszhat. Mi igazából teher nélkül játszhatunk a bajnok otthonában, de azért remélem, a játékosok átérzik, hogy nekünk is pontra, pontokra van szükségünk ahhoz, hogy előre tudjunk lépni. Ha a fiúk elhiszik, hogy ők is vannak olyan jó játékosok, mint bárki más, akkor nem lesz probléma."

A Győr nehéz szériában van. Pintér Attila csapata még nem nyert a bajnokságban. Igaz, vereséget is csak egy alkalommal szenvedett az ETO.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 6. forduló:
Győri ETO FC - MVM Paks 16:30
ETO Park, vezeti: Fábián Mihály

A bajnokság állása itt megtekinthető.

Videók