Gróf Dávid egyre távolabb a Ferencvárostól

Véget ér egy korszak a játékos karrierjében?


A tegnapi Ferencváros sajtótájékoztatója a Djurgarden elleni Bajnokok Ligája selejtező előtt több szempontból is érdekes lett végül.

Társoldalunk az nb1.hu az összejövetelen megkérdezte az FTC vezetőedzőjétől, Szerhij Rebrovtól, hogy mi az oka annak, hogy Lovrencsics Gergő, Olekszandr Zubkov és Gróf Dávid nincs nevezve a Bajnokok Ligájába.

Az ukrán mester eláruta, hogy az előbbi két játékos sérült, míg Gróffal kapcsolatban sejtelmesen arra utalt, hogy a rangsorban nála Dibusz Dénes és Bogdán Ádám mögött szerepel.

A nb1.hu ezt követően megkereste a 31 éves kapus menedzserét, Illés Zoltánt, akivel az elkészült interjút a linkre kattintva olvashatják.

FTC: Gróf Dávid távozhat - RÉSZLETEK - NB1.hu

Forrás: Ferencváros Tegnap a kötelező, nemzetközi kupameccsek előtti sajtótájékoztatóját tartotta meg a Ferencváros (a Djurgarden ellen játszanak ma 19 órától a zöld-fehérek a BL-selejtezőjében), az összejövetelen az nb1.hu megkérdezte Szerhij Rebrovtól, az FTC mesterétől, mi az oka annak, hogy Lovrencsics Gergő, Olekszandr Zubkov és Gróf Dávid nincsen nevezve a Bajnokok Ligájába.

Forrás: nb1.hu
Borítókép: fradi.hu

Videók