Garami: eredményesebb támadójáték kell - NB I-előzetes

A pécsi vereséggel kezdő MTK Budapest FC a Lombard Pápa együttesét fogadja az OTP Bank Liga 19. fordulójában szombaton délután. Mindkét csapat javítani szeretne.


Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója: "Az ellenfélhez a télen érkeztek játékosok, hiányposztokra igazoltak, és ezek a játékosok szerepet kaptak a legutóbbi Ligakupa-mérkőzésen, melyen a Lombard figyelemreméltó eredményt ért el. A múlt hétvégi meccsen a játékunk megítélésem szerint megfelelő volt, a helyzeteket azonban nem értékesítettük. Fontos lenne ezúttal itthon tartani a három pontot, ehhez azonban arra van szükség, hogy támadóink eredményesebbek legyenek."

klub honlapján megjelent közleményből kiderült, hogy Vadnai Dániel felépült sérüléséből, így szerepet kaphat a Lombard FC Pápa elleni összecsapáson.

A Lombard Pápa részéről Zsivoczky Gyula vezetőedzőtől nem jelenített meg hivatalos nyilatkozatot a klub, így egy Tóth Bencével készített interjúból idézünk a mérkőzés kapcsán: "A fővárosi kék-fehérek nagyon jó együttes. Fiatalokból állnak, akik régóta együtt futballoznak és ismerik szinte egymás gondolatát is. Nagyon látványos focit játszanak. Ha szervezettek leszünk, csapatként összetartunk, akkor nyerhetünk az MTK ellen. Nem kell letargiába esni, hogy kikaptunk a Fraditól hazai pályán, szerintem ők ott lehetnek a bajnoki dobogón a szezon végén." - mondta középpályás a Pápa és Vidéke közéleti hetilapnak.

A pápai csapatnál Goran Marics betegség miatt hagyja ki a mérkőzést. Egyik csapat sem ülhet nyugodtan a babérjain, hiszen a bajnoki címért is harcban álló MTK kikapott a Pécstől a bajnoki idényrajton, míg a Pápa sima vereséget szenvedett a Ferencvárostól a Perutz Stadionban.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga,19. forduló:
MTK Budapest (2.) - Lombard Pápa (14.)
Hidegkuti Nándor Stadion, 2013. 03. 09., szombat, 16:00
Játékvezető: Berger József. Asszisztensek: Medovarszki János, Bozó Zoltán
A sport365.hu tippje: 3-1

Videók