"F......ó g..i vagy" - elkezdődött Kassai Viktorék pere

A magyar játékvezető és a volt válogatott védő ezúttal a bíróságon meccsel.


 

Győrben megkezdődött Kassai Viktor és Lipták Zoltán peres ügye, amely a tavaly áprilisi, DVTK-Vasas mérkőzésen lejátszódó jelenetek, valamint az azt követő történések miatt zajlik - a játékvezető perelte be rágalmazásért és becsületsértésért a játékost.

 

A hétfői napon Kassai személyesen jelent meg a tárgyalóteremben, Liptákot ellenben csak az ügyvédje képviselte. A diósgyőriek azt állították, Kassai szájából elhangoztak az ominózus meccsen az alábbi szavak Patrick Mevoungou irányába: "Shut up, negró, fa.....ó g...i vagy." 

 

A játékvezető tagad, azt kéri a bíróságtól, hogy Lipták fizessen neki sérelemdíjat. Hogy fog-e, az valószínűleg csak hónapok múlva dől el - a következő tárgyalás, amelyen az érintettek közül már Lipták és Mevoungou is ott lesz, áprilisban zajlik majd...

Sokk: Agüero balhézott és megütött egy szurkolót - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A Manchester City csapata meglepetésre kiesett az FA-kupából, miután idegenben 1-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályú Wigantől. A mérkőzés után a pályára rohantak a szurkolók, egyikükkel pedig vitába szállt a City argentin csatára, Sergio Agüero. A 32 éves klasszis nem tudta tűrtőztetni magát, és magából kikelve rátámadt a drukkerre.

Videók