Felcsúton is kikapott a Haladás

A Puskás Akadémia hazai pályán 1-0-ra nyert a sereghajtó Szombathelyi Haladás ellen az OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.


A Puskás Akadémia az első negyedórában több gólt is szerezhetett volna a vendégek védelmének és kapusának asszisztálása mellett, de egyik helyzetüket sem sikerült kihasználniuk. Az első játékrész közepén kiegyenlítettebbé vált a játék, mégis ekkor tudták megszerezni a vezetést a hazaiak Tischler Patrik fejesével. A Haladás az első 45 percben elvétve jutott csak el a hazai kapuig, de komoly gólszerzési lehetősége nem volt.

A fordulást követően nagyot esett a mérkőzés színvonala, többnyire mezőnyjáték zajlott. A Haladás elkeseredetten próbálkozott a gólszerzéssel, de a Puskás magabiztosan őrizte egygólos előnyét.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 15. forduló
Puskás Akadémia FC – Szombathelyi Haladás 1-0 (1-0)
Felcsút, 704
néző, v.: Németh Á.
Gólszerző: Tischler (35.)
Sárga lap: Szakály D. (64.), illetve Kopúnek (77.), Zsirai (81.)
Puskás Akadémia: Danilovic – Margitics, Kelic, Tar, Gohér – Szélesi, Polonkai – Denkovic (Sallai R., 61.), Szakály D. (Lorentz 67.), Harsányi (Hudák 89.) – Tischler
Haladás: Mursits – Schimmer, Jagodics M., Dvorschák (Rocchi 75.), Zsirai – Kopúnek, Iszlai – Gaál B. (Nagy O. 59.), Jefremov (Halmosi 59.), Városi - Radó

 

Videók