Fegyelmi eljárást indítottak Kuttor Attilával szemben - FRISSÍTÉS

A Mezőkövesd vezetőedzője megint nem finomkodott. Osztermájer Gábor kiállt kollégája mellett.


Kuttor Attilával, a Mezőkövesd vezetőedzőjével szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A sportági szövetség holnapjának csütörtöki beszámolója szerint a tárgyalást hétfőn délben tartják.

Kuttor Attila csapata szerdai, a Debrecen ellen hazai pályán 1-0-ra elveszített bajnoki összecsapását követően - a találkozót közvetítő - M4 Sportnak azt mondta: "mérkőzések óta ki akarnak minket végezni. Visszanéztük, bátran merem állítani, szabályos gólt rúgtunk, az ellenfél pedig egy lesgólt fejelt. Nyugodtan indulhat bárki az Európa-ligában, aki akar vagy akit az MLSZ megjelöl. Mi nem azért hajtunk, csak azt szeretnénk, ha a pályán végzett munkánkat nem vennék el tőlünk. Ezt már nem tudjuk elviselni".

Kuttor május 23-án, a Magyar Kupa-elődöntő első, MOL Fehérvár elleni összecsapásán a játékvezető egyik ítéletét kritizálta, amiért piros lapot, majd a fegyelmi ülést követően két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Utóbbit később mérsékelték - ugyanakkor 300 ezer forintos pénzbüntetése érvényben maradt -, így csak a visszavágón nem ülhetett a kispadon, a Budapest Honvéd elleni, vesztes kupadöntőben viszont ott lehetett.


A Paks edzője, Osztermájer Gábor a Diósgyőr elleni megnyert mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kiállt Kuttor Attila mellett.


"Tiszta sor, hogy les volt az a gól, Kuttor Attila minden szavával egyetértek" - állította a paksiak edzője
 

A Mezőkövesd a záró fordulóban a Ferencváros ellen lép pályára, míg a Paks a szintén a kiesés elöl menekülő Debrecen ellen lép pályára.


Borítókép: Laszlo Szirtesi/Getty Images

Videók