ETO-Paks: Pintér szerint több is lehetett volna közte - edzői nyilatkozatok

Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője elégedetten nyilatkozott csapata első bajnoki győzelme után, míg a vesztes Paks trénere, Horváth Ferenc úgy gondolta, egyenlő ellenfelei voltak a bajnoknak, de a bíráskodással akadtak gondjai.


Pintér Attila: "Mindig is tudtuk, hogy ez a csapat képes küzdeni, nyerni, és jól játszani. Korábban is voltak meccseink, amelyeken jól futballoztunk, mégsem győztünk. Most nem volt kétséges, hogy nyerünk. Szeretném megköszönni ma is a közönség támogatását.Saját térfelére visszaállt a Paks, erre számítottunk, több olyan lehetőségünk is volt, amivel eldönthettük volna a mérkőzést, benne volt, hogy még nagyobb arányban tudjunk nyerni, de örülni kell a 2-0-nak is. Ami a cseréket illeti Koltai Tamás sérülés miatt jött le, Varga Rolandot pedig azért cseréltem le, mert háromszor-négyszer úgy adta el a labdát, hogy abból a Paks indulni tudott. De nincs vele gond, nagyon értékes játékos, most így alakult."

Horváth Ferenc: "Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Nem látszott, hogy a tavalyi bajnok és tizenharmadik helyezett játszott egymással, egyenlő ellenfelei voltunk a Győrnek. A macska-egér játékban egérnek szerződtettek minket, de nem voltunk azok. Sokat tanulok én is edzőként, az biztos, hogy sírni kell sokat hét közben és meccs közben is, és akkor a bírók is úgy vezetik a meccset. Az én kapusomat kiállították Kecskeméten és tizenegyest adtak olyanért, amit itt most le sem fújtak. Kis csapat vagyunk, elviseljük. Jól játszottunk, sokat léptünk előre, sok örömöt okozunk még a paksi szurkolóknak. Az biztos, hogy könnyebb helyzetben voltam a meccs előtt, mint kollégám, rajtunk nem volt győzelmi kényszer, így könnyebben választhattunk taktikát. Azt gondolom, hogy két olyan gólt kaptunk, ami nem volt benne a játékban."

Videók