"Én nem tudok gólt lőni helyettük" - Horváth a Paks-Mezőkövesd után

A Paks a Mezőkövesd csapatát fogadta tegnap az NB I 9. fordulójának nyitómérkőzésén. A találkozó 1-1-re végződött, a meccs után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


Véber György (Fotó: Boon.hu)

Horváth Ferenc, az MVM-Paks vezetőedzője: "Nehéz bármit mondani, mert rengeteg helyzetet hagytunk ki. Fortuna a mezőkövesdiek mellé állt. Nem tudtunk, csak egy gólt szerezni a számtalan lehetőségből, én nem tudok játékosaim helyett a kapuba találni. A fiúknak el kell gondolkodniuk a felelősségen." (Boon.hu)

Véber György, a Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője: "A csapat teljesítette elvárásaimat, alázattal küzdött, harcolt. Mivel tíz emberrel játszottunk, ezért különösen értékes az egy pontunk." (Boon.hu)

Emlékeztetőül:

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 9. forduló:
MVM Paks - Mezőkövesd-Zsóry FC 1-1 (1-1)
Paks, 500 néző, vezette: Kassai Viktor
Paks: Molnár P. - Bori, Éger, Horváth G., Báló - Kecskés T. - Délczeg, Fiola (Nagy O., 78.), Windecker (Bartha, a szünetben), Simon A. - Tököli (Kiss T., 65.)
Mezőkövesd: Szántai - Búrány, Fótyik, Hegedűs D., Éles - Farkas B., Pilibaitis - Kiss M. (Szalai V., a szünetben), Bognár I. (Horváth T., 14.), Harsányi - Olasz (Dobos, 79.)
Gólszerzők: Simon A. (38., 11-esből), illetve Harsányi (31.)
Kiállítva: Szántai (14.)
Sárga lap: Pilibaitis (28.), Harsányi (54.)

Eredmények, tabella és góllövőlista.

A találkozó videós összefoglalója:

Videók