Elmaradhat az EL miatt az egyik hétvégi, NB I-es meccs

Ehhez persze továbbjutás kellene előbb.


A kispestiek nemzetközi szereplése miatt bizonytalanná vált, hogy vasárnap megrendezhetik-e a Budapest Honvéd-Paksi FC mérkőzést a labdarúgó NB I-ben.

 
A kispesti klub honlapjának hétfői beszámolója szerint amennyiben a csapat az Európa Liga-selejtező második fordulójából továbbjut a luxemburgi Progrés Niederkorn együttesével szemben, és a harmadik körben a szlovén NK Domzaléval találkozik, akkor a Domzale-Honvéd párharc első meccsét jövő kedden rendezik. Ebben az esetben elmarad a Honvéd-Paks bajnoki, mivel a csütörtökön és jövő kedden esedékes nemzetközi találkozók közé nem fér be egy harmadik mérkőzés, ugyanis az egyes meccsek között legalább 72 órának kell eltelnie.
 

A fentiek miatt a Budapest Honvéd a paksiak elleni bajnoki találkozóra egyelőre nem árusít belépőjegyeket.
 
A Honvéd hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Progrés Niederkornt, az NK Domzale pedig gól nélküli döntetlent játszott az orosz FK Ufa otthonában. A visszavágókra csütörtökön kerül sor, ezért csak azt követően válik biztossá, miként alakul a kispestiek programja a folytatásban. A magyar együttes az Ufa ellen csütörtökön játszaná a harmadik kör első mérkőzését.
 

Videók