Elképesztő: csak egyetlen csapat veszteséges az NB I-ben

A Loki közel 700 milliós bevételt termelt.


Annak ellenére, hogy majdnem kiesett az élvonalból, 688,8 millió bevételt termelt a Debreceni VSC – számol be róla a napi.hu. A portál szerint az NB I-ben mindössze egyetlen veszteséges csapat van, miközben tavaly négy csapat tudott nyereséget felmutatni.

 

Öt foicstát igazolt az Újpest FC " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Alaposan belehúztak a lila-fehérek.

A legnagyobb nyertes a Debrecen, a legnagyobb vesztes a Diósgyőr. A beszámolóját határidőre nem leadó Ferencváros nélkül - 932 millió forintos adózott eredményt ért el az idén induló 12 csapat. Miközben tavaly még 2,4 milliárd forintos veszteségük volt. Igaz, akkor a Békéscsaba Előre és a felcsúti Puskás Akadémia szerepelt az élvonalban; Tállai András államtitkár csapata, a Mezőkövesd, valamint a Gyirmót FC helyett. Két éve viszont csak a Vasas, a Haladás, az idei bajnok Honvéd és a miniszterelnök hazai csapata, a Felcsút volt nyereséges. De a 2016-os kiírásban már csak a Diósgyőr (DVTK) volt veszteséges, 277,9 milliós mínusszal zártak. A még a mostani bajnokságot szinte végig kieső helyen töltő Gyirmót is majd' 60 milliós bevételt termelt.
 
A DVSC-nek és a Videotonnak volt a legnagyobb eredménye: előbbi 688,8 millió, utóbbi 133,5 millió forintot termelt. A Ferencváros ugyan nem adta le beszámolóját, de azután, hogy a 2015/16-os szezonban toronymagasan vezetve nyerte a bajnokságot, valamint még a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőjében is játszott, szinte biztosra vehető, hogy növelni tudta bevételeit.
 

Videók