Eldőlt, ebben a csapatban folytatja a Fradi klasszisa

A magyar válogatottban is számításba vett játékos komoly döntést hozott meg.


A Ferencvárosi Torna Club és Böde Dániel mindenben megegyeztek, így eldőlt, hogy a válogatott csatár zöld-fehérben folytatja pályafutását, adta hírül a fradi.hu.
 
Böde Dániel korábban egyetlen csapatot, a Paksi FC-t erősítette profi pályafutása során. 2006-ban, 18 évesen mutatkozott be az atomvárosiak színeiben, 133 mérkőzésen lépett pályára és támadó középpályásként 33 gólt szerzett.
 
A 2010/2011-es szezonban az NB I legjobb labdarúgójának választották, ekkor alapembere volt az ezüstérmes paksi csapatnak.
 
Böde Dániel 2012 nyarán kötelezte el magát a Ferencvároshoz, amellyel bajnoki címet és két Magyar Kupa-győzelmet is ünnepelhetett.
 
Azt, hogy mennyi időre írta alá új szerződését a klub egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

Komoly: ez a két játékos távozhat nemsokára a Fraditól " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Janek Sternberg és Julian Koch egy éve érkezett a zöld-fehérekhez nagy reményekkel. A két labdarúgó az elmúlt tavasszal alapember volt az Üllői úton, de teljesítményük nem emelkedett ki a magyar mezőnyből. Ősszel már csak epizódszerep jutott mindkét labdarúgónak, akik esetében egyre erősebbek azok a hangok, hogy már a télen távoznak a Ferencvárostól - jelezte az nb1.hu.

Videók