Egy gól és hat izgalmas perc - Győrben győzött a Loki - videó!

A címvédő Debrecen 1-0-ra nyert a legutóbb ezüstérmes Győri ETO FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.


A legutóbbi szezon első két helyezettjének mérkőzésén gyorsan előnybe került a debreceni együttes, amely ezt követően kiválóan szervezte meg védekezését, a hazaiak támadásait többnyire már a középpályán megakasztotta, így a győriek csak ritkán jutottak el a vendégek 16-osáig, komoly veszélyt pedig nem tudtak okozni. Helyzet a másik kapu előtt sem alakult ki, mivel a DVSC a labdaszerzések utáni ellentámadásoknál pontatlan volt.

A fordulást követően a győriek nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de nem tudták feltörni a rivális védelmét, a debreceniek pedig ekkor már szinte csak az eredmény tartására törekedtek, így egészen a hajráig helyzet nélkül zajlott a mérkőzés. A rendes játékidő utolsó perceiben aztán felpörögtek az események, előbb Pátkai lőtt óriási helyzetben kapufát, majd nem sokkal később a másik oldalon Szakály harcolt ki büntetőt, amit Sidibe kihagyott. Erdős játékvezető ezt követően hét percet hosszabbított, ám a hazaiak ekkor sem tudtak gólt szerezni, s pont nékül zárták a találkozót.

A debreceniek már hat meccse veretlenek a bajnokságban, ezeken a találkozókon öt győzelem mellett mindössze egy döntetlent játszottak.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 15. forduló
Győri ETO FC - DVSC-TEVA 0-1 (0-1)
Győr, 2500
néző, v.: Erdős
Gólszerző: Tisza (11.)
Sárga lap: Lang (39.), Priskin (40.), Wolfe (86.), illetve Varga (89.)
Győri ETO FC: Kocic - Wolfe, Lipták, Lang, Völgyi (Sváb, 70.) - Pátkai, Windecker, Koltai, Martínez (Andric, 63.) - Rudolf, Priskin (Kvilitaia, 77.)
DVSC-TEVA: Novakovic - Lázár, Máté, Brkovic, Korhut - Jovanovic, Varga, Bouadla (Vadnai, 91.), Zsidai, Bódi (Szakály, 84.) - Tisza (Sidibe, 62.)

Videók