Döbbenet: hirtelen kellett műteni az Újpest kapusát

Felhívta az orvosát, aki azonnal kórházba irányította.


Fiatal kapusunk rosszullétre panaszkodva ébredt szombaton, majd csapatorvosunk azonnal behívta a Uzsoki Utcai Kórházba, ahol azonnal bent is fogták - számolt be róla az ujpestfc.hu.

Talán meglepő lehetett szurkolóink számára, hogy a szombati rangadónk alkalmával, a Budapest Honvéd elleni felállásunkban a cserepad névsora Kovács Zoltánnak kezdődött a már jól megszokott Banai Dávid helyett. A 2-1-re megnyert összecsapás után érkezett a hír a Megyeri útra, miszerint saját nevelésű kapusunkat műteni kell.

„Szombat délelőtt arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj és görcsöl a hasam, ami meg is volt keményedve” - mesélte honlapunknak Banai, akit telefonon értünk utol. „Egyből hívtam a dokinkat, aki arra kért, mielőbb menjek be a kórházba. A vizsgálatok után kiderült, ki kell operálni a lépem.”

Az orvosok nem tétlenkedtek, és a laparoszkópos beavatkozást kapusunkon még szombaton késő este elvégezték. Banai Dávidra a sebek gyógyulása végett 2-3 hetes lábadozási időszak vár, de fontos megjegyeznünk, karrierjét nem veszélyeztette és veszélyezteti semmi.

 

MU: Ibrahimovic visszatért, ezt üzente " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Közel hét hónapos kihagyás után léphetett ismét pályára a svéd klasszis.

Videók