Bevallotta az emberrablást az ex NB I-es focista, a gyilkosságot nem

A Blikk információi szerint részleges beismerő vallomást tett H. Szabolcs korábbi NB I-es futballista, aki a szolnoki Baunok házaspár elrablásának és meggyilkolásának egyik gyanúsítottja.


Mint arról korábban beszámoltunk, a szolnoki Baunok házaspár november 17-én tűnt el otthonából, holttestük később egy Újszász melletti dögkútból került elő. Az ügynek három gyanúsítottja van, egyikük a több NB I-es klubban is megforduló korábbi futballista, H. Szabolcs, valamint egy testvérpár, M. Tibor és M. Béla. 

Íme a Blikk cikke az ügy legújabb fejleményéről:

"M. Béla és testvére, Tibor továbbra is állítja, nincs közük a házaspár elrablásához és megöléséhez. Úgy tudjuk, mást mondott harmadik társuk Szabolcs, aki a gyilkosságokról nem ejtett szót, az emberrablásról azonban igen. A volt focista – értesülésünk szerint – hosszasan kifejtette, hogy ő és az M. testvérek együtt elmentek Baunokékhoz, majd elvitték a házaspárt. Hogy ezután mi történt a párral, arról eddig még senki nem vallott.

– Védencemmel minden egyes alkalommal közlik: ha őszinte beismerő vallomás tesz, az nyomatékos enyhítő körülménynek számít, azonban nincs mit bevallanunk – szögezte le dr. Tasi Judit ügyvéd, hozzátéve: M. Béla minden egyes alkalommal elmondja mit csinált november 17-én, és erre kik a tanúk.

Úgy tudjuk, azonban M. testvérek vallomása ellentétben áll H. Szabolcséval, aki a két férfira is terhelő vallomást tett. Kerestük H. Szabolcs ügyvédjét, aki visszahívást ígért, ám ez eddig nem történt meg."

 

Videók