Bajban a Fradi: megsérült a csapat ásza

Nagy pácba kerülhet a zöld-fehér alakulat.


A Ferencváros szombaton Pakson tudott 2-0-s győzelmet aratni, a gólokat Paintsil és Moutari szerezte - írja az nb1.hu. A találkozót követően Thomas Doll értékelte a látottakat. A német szakember nem lehetett elégedett, több hibáról is beszélt, valamint Böde Dániel sérülése is fejfájást okozhat Dollnak.
 
"Ha megnézzük a helyzeteket, egyáltalán nem érdemtelen a győzelmünk. Összességében azonban nem volt egy jó mérkőzés. Mindkét oldalon nagy volt a nyugtalanság, amikor a játékosok birtokolták a labdát. A Ferencvárossal szemben mindig elvárás, hogy domináljunk a mérkőzéseken, ez viszont nem egyszerű egy olyan csapat ellen, akik beállnak védekezni. Jól kezdtünk, irányítottuk a játékot, sikerült hamar megszerezni a vezetést, ekkor azt gondoltam, hogy nyugodt mérkőzés vár ránk. Ennek azonban az ellenkezője következett be, passzívvá váltunk, nem tudtunk jól belemenni a párharcokba, átengedtük a középpályát a Paksnak. Ebben a periódusban nem nézett ki jól a játékunk, meg kell tanulnunk lazábban játszani ilyen helyzetben, pláne ha vezetünk. Nem dőlhetünk hátra, még nagyobb erővel kell támadni, meg kell mutatni, hogy meg akarjuk nyerni a meccset. A nézők azt akarják látni, hogy kombinatívan, bátran játszunk, sok a kidolgozott gólhelyzet. Természetesen az eredménnyel elégedett vagyok, fegyelmezetten hoztuk a kötelezőt, ráadásul Pakson nagyon nehéz játszani. Böde Dani sérülése miatt nagyon szomorú vagyok, azt mondta, miután lejött a pályáról, olyan érzése van, mintha megszúrták volna a combját. Ez semmi jót nem jelent, az elkövetkező hetekben valószínűleg nem számíthatunk rá" - fogalmazott a német szakember. 
 
A Fradi a következő fordulóban majd a Haladás otthonában vendégeskedik.
 

Nb1: Élen a Ferencváros, bajnokot vert az Újpest " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Tabella a linkre kattintva érhető el Újpest FC-Budapest Honvéd 2-1 G.: Tischler (22.), Windecker (60.), ill. Lanzafame (83.) Mezőkövesd-Vasas FC 3-3 G.: Koszta (13., 58.),, Strestík (64.), ill. Burmeister (29.), Berecz (63.) Paksi FC-Ferencváros 0-2 G.: Paintsil (5.), Moutari (94.) Puskás Akadémia FC-Diósgyőri VTK 1-0 G.: Knezevic (63.)

Videók